EFOTT munka kreditért!

2018-ban az ELTE lesz az EFOTT házigazdája. Az ELTE TÓK és az EFOTT szervezésében valósul meg idén először a fesztivál keretein belül az egész fesztivál ideje alatt tartó Gyereksziget, ahol különböző programokkal várjuk a gyermekeket.

Az ELTE TÓK elsősorban felsőbb éves hallgatók számára nyújt lehetőséget, hogy jelentkezzenek a munkára, amit a következő félévben beválhatnak a Táboroztatás I. kurzus keretein belül 5 darab kreditre. Ezért fontos, hogy csak olyan hallgatók jelentkezzenek, akiknek ez a kurzus még nincs elvégezve (Táboroztatás I.), illetve szükségük van a kreditre a későbbiekben.

Feladatleírás:

- Gyermekfelvigyázás

- Előre megbeszélt gyermekprogramok levezetése

- Gyerekekkel való játék, szórakozás

A munkában résztvevő hallgatók a fesztiválon hetijegyet kapnak, szállással és étkezéssel biztosítva!

Helyszín: EFOTT Fesztivál – Velence

Időpont: leérkezés a fesztivál területére: 2018. július 11. 12:00

Munka ideje: 2018. július 12. – 2018. július 16.

Munkaidő: Két műszakba osztva (napi 5-6 óra)

A program jellegére való tekintettel a jelentkező hallgatók közül a feladatokra legalkalmasabb 12 főt a szervezők választják ki, majd e-mailben tájékoztatják őket a jelentkezés lezárása után!

A jelentkezéshez küldd el neved, e-mail címed, telefonszámod, önéletrajzod és motivációs leveled az efottmunkatok@gmail.com címre június 10-ig. Az e-mail tárgyában legyen benne a teljes nevetek, majd pedig annyi, hogy “EFOTT TÓK munka”.

Várjuk jelentkezéseteket! :)