Szívesen segítenéd a társaidat, illetve a tanszékek munkáját? Jó lenne tanulmányaid mellett egy kis pénzt keresni? Ha mindenre igen volt a válaszod, ezt az ösztöndíjat neked találták ki!

Pályázási időszak: 2022. február 21. 8:00-tól 2022. február 28. 16:00-ig

Hiánypótlási lehetőség: 2022. február 28. 8:00-tól 2022. március 05. 16:00-ig


Az alábbi szervezeti egységeken lehet pályázni: Ének-zenei tanszék, Digitális Pedagógia tanszék, Társadalomtudományi tanszék, Testnevelési tanszék, Matematikai tanszék, Vizuális Nevelési tanszék, Idegen Nyelvi és Irodalmi tanszék, Neveléstudományi tanszék, Magyar Nyelv és irodalmi tanszék, Dékáni Hivatal, Természettudományi tanszékek és lehetsz akár Könyvtári, illetve Kari Marketing- és Kommunikációs demonstrátor is. 

Leadás menete: Neptun-> Ügyintézés-> Kérvények-> Kérvénysablon kitöltése, és a honlapon található demonstrátori formanyomtatvány. (Aminek tartalmaznia kell a tevékenység rövid bemutatását, oktató/tanszékvezető aláírást.)

Beszámolási kötelezettség: A félév folyamán három beszámolót kell leadnod. Minden hónap 10.-ig.
A beszámolói formanyomtatványt a honlapon megtalálod. A beszámolónak óraszámra lebontva kell tartalmaznia a hónapban elvégzett tevékenységeket, amit az oktató/tanszékvezető aláírásával igazol.
A fizetés teljesítmény alapú, így akár 22.000 Ft-ot is kereshetsz egy hónapban!

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal, a palyazat@tokhok.elte.hu címen!

Sikeres pályázást!

Pályázati kiírás

Demonstrátori ajánlás

Demonstrátori beszámoló

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?