ELTE TÓK HÖK » Tudományos ösztöndíj pályázat demonstrátorok részére

Tudományos ösztöndíj pályázat demonstrátorok részére

Leadási határidő: 2021.09.27- 10. 04.-ig.

Nem nyújthat be pályázatot az a hallgató, aki a pályázatában megjelölt tevékenyégéért más ösztöndíjban már részesült! Hiánypótlásra egyszer van lehetőség!

Szívesen segítenéd a társaidat, illetve a tanszékek munkáját? Jó lenne tanulmányaid mellett egy kis pénzt keresni? Ha mindenre igen volt a válaszod, ezt az ösztöndíjat neked találták ki!
Az alábbi szervezeti egységeken lehet pályázni: Ének-zenei tanszék, Digitális Pedagógia tanszék, Társadalomtudományi tanszék, Testnevelési tanszék, Matematikai tanszék, Vizuális Nevelési tanszék, Idegen Nyelvi és Irodalmi tanszék, Neveléstudományi tanszék, Magyar Nyelv és irodalmi tanszék, Természettudományi tanszékek és a Könyvtár

Leadás menete: Neptun-> Ügyintézés-> Kérvények-> Kérvénysablon kitöltése, és a honlapon található demonstrátori formanyomtatvány. (Aminek tartalmaznia kell a tevékenység rövid bemutatását, oktató/tanszékvezető aláírást.)

Beszámolási kötelezettség: A félév folyamán három beszámolót kell leadnod. Minden hónap 10.-ig.
A beszámolói formanyomtatványt a honlapon megtalálod. A beszámolónak óraszámra lebontva kell tartalmaznia a hónapban elvégzett tevékenységeket, amit az oktató/tanszékvezető aláírásával igazol.
A fizetés teljesítmény alapú, így akár 22.000 Ft-ot is kereshetsz egy hónapban!

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!
palyazat@tokhok.elte.hu

Pályázati kiírás

Demonstrátori ajánlás

Demonstrátori beszámoló

Vélemény, hozzászólás?