A Tanulmányi Bizottság legfőbb célja és feladata a hallgatók tanulmányi ügyekhez kapcsolódó kérdéseinek megválaszolása, problémáik megoldása. Bizottságunk folyamatosan tartja a kapcsolatot a kari Tanulmányi Hivatallal és az oktatási dékánhelyettessel. Bizottságunk célja, hogy a gyors és hatékony problémamegoldás érdekében oktatóinkkal és hallgatótársainkkal is jó kapcsolatot ápoljunk.

A tanulmányi ügyek intézése mellett képviseljük karunkat az Educatio Kiállításon, illetve segítünk az alkalmassági vizsgák és a nyílt napok lebonyolításában is.

Feladatunk továbbá a hallgatók tájékoztatása a tanulmányi ügyekhez kapcsolódó határidőkről, fontos információkról. (Pl.: tárgyfelvétel, vizsgajelentkezés)

Törekszünk rá, hogy a felvételi után megkönnyítsük a gólyák beilleszkedését az egyetemi életbe. Igyekszünk segítséget nyújtani nekik a tárgyfelvételnél, a beiratkozásnál, s később a vizsgajelentkezésnél is.

Kedves hallgatótársaink és leendő TÓK-osok! Ha kérdésetek van a tanulmányi ügyekkel vagy a felvételivel kapcsolatban, akkor forduljatok bátran a Tanulmányi Bizottság tagjaihoz!

Tanulmányi Bizottság Elnöke:

Ferenczy Eszter

tanulmanyi@tokhok.elte.hu

Bizottsági tagok:

Chován Evelin

Gulyás Boglárka

Király Pálma Dóra

Szőke Lili