A Tanulmányi Hivatal ellátja a hallgatók tanulmányaival kapcsolatos szervezési és ügyviteli feladatokat.
Elérhetőség: https://www.tok.elte.hu/th


HALLGATÓI ÜGYFÉLFOGADÁS

Tisztelt Hallgatók!

A járványügyi helyzetre való tekintettel a TÓK Tanulmányi Hivatal személyes ügyfélfogadása 2020. március 12-től határozatlan ideig szünetel.

Egyetemvezetői döntés alapján – a beiratkozást leszámítva – fennmarad az elektronikus ügyintézés a 20120/21. őszi félévben is. Ennek megfelelően a TÓK Tanulmányi Hivatalban személyes ügyfélfélfogadásra határozatlan ideig (a rendelkezés visszavonásáig) továbbra sincs lehetőség.

Kérjük, hogy beadványaikkal, illetve kérdéseikkel, igényeikkel elsősorban elektronikus úton forduljanak a Hivatalhoz a th[kukac]tok.elte.hu elérhetőségen.

Bizonyos kérvénytípusok a Neptunban (Ügyintézés/Kérvények menüpont) digitális formában nyújthatók be. Ezen kívül kérelem sablonokat jelen honlap Hallgatóknak/Letölthető dokumentumok  menüpontjában is találnak. Kérvényeiket aláírva, dátummal ellátva, szkennelt formában e-mailben és postai úton is elfogadjuk.

Hallgatói kérelmeket és igényléseket elektronikus formában kizárólag a Neptun-rendszerben tárolt hallgatói email címről fogadunk el.

Mind a postai, mind pedig az e-mailben való benyújtás esetén kérjük, hogy figyeljenek a meghirdetett leadási határidőkre! Postai feladásnál sem mentesül a kérelmező az előírt határidők alól!

Telefonos egyeztetésre lehetőséget hétfőtől csütörtökig 13.00-15.00 között biztosítunk: ezen időszakban a tanulmányi előadók elérhetők a Tanulmányi Hivatal telefonos elérhetőségein.

Hallgatói jogviszonyigazolást, kreditigazolást és teljesítésigazolást is elektronikusan, szkennelve áll módunkban megküldeni.

A központi egyetemi rendelkezéseket kérjük, kövessék figyelemmel az ELTE központi honlapján:

https://www.elte.hu/koronavirus

Szíves együttműködésüket és megértésüket KÖSZÖNJÜK!

Üdvözlettel

TÓK Tanulmányi Hivatal

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?