Képvetítés: 

Ez a rendezvény többnyire az Orientációs Táborunkban résztvevő gólyáknak szól, mivel az ott készült képekből egy összeszerkesztett videót készítünk. Az eseményen az “aftermovie”-t levetítjük a gólyáknak, akik jó kedvvel gondolhatnak vissza az itt eltöltött pár napra. Ez után pedig kezdetét veszi (az Orientációs Tábor hangulatát idézve) a zenés-táncos mulatság.

Kocsmatúra:

A hallgatók véletlenszerű csoportokban egy vezető segítségével körbejárják Budapest kocsmáit, ahol minden helyszínen valami humoros, kreatív feladattal találkozhatnak. A végső helyszínen pedig hajnalig tartó buli várja a résztvevőket. Ezen az eseményen a hallgatók sok új emberrel ismerkedhetnek meg.

Halloween:

Ezen az eseményen a hallgatók megvalósíthatják a legkreatívabb jelmezötletüket, amit eddig még sosem mertek megmutatni, ugyanis a jelmezversenyünkön a legvagányabb ötleteket jutalomban részesítjük.

Karácsonyi Buli: 

Karácsony közeledtével decemberben kerül megrendezésre a karácsonyi bulink. Általában más karokkal együtt szervezzük meg ezt a rendezvény, így minél több hallgató villogtathatja meg karácsonyi csúnyapulcsiját a versenyen.

Kocsmasport Bajnokság:

Februárban az új év első rendezvénye. Egy általunk kedvelt kocsmában megszervezett buli, ahol a hallgatók egymás ellen versenyezhetnek különböző kocsmasportokban. Ilyen sport lehet pl. a sörpong, biliárd, darts, csocsó stb. A versengések után egy jó hangulatú buli várja az embereket.

Farsang:

Általában a tavaszi félév első rendezvénye szokott lenni. A rendezvényen nem kötelező beöltözni, viszont aki megteszi, az nagyszerű jutalmakban részesül. A hallgatók általában lelkesek a beöltözés terén így kreatív és ötletes jelmezek születnek. Ezt a jelmezversenyt egy hatalmas bulival zárjuk le, akár más ELTE kar részvételével.

Szemeszterzáró:

Ez a rendezvényünk az őszi félév lezárásaként jött létre. A szorgalmi időszak elengedésére és a vizsgaidőszak előtti utolsó szusszanásra ad lehetőséget. Több karral megrendezett tematikus buli.