2022-23 Hallgatói önkormányzat vezetősége és referensei

balról jobbra: Szép Miklós Levente – Kollégiumi referens, Tóth László – Külügyi Bizottság elnöke, Fera Dóra – Esélyegyenlőségi referens, Sille Brigitta – Ellenőrző Bizottság elnöke, Stellek Vivien – Tanulmányi Bizottság elnöke, Takács Luca – Hallgató Önkormányzat elnöke, Balázsi Kinga – Szociális Bizottság elnöke, Ungvári Zsófia – Tudományos és szakdolgozatokért felelős referens, Végh Laura – Hallgató Önkormányzat alelnöke , Parag Hanna – Kommunikációs Bizottság elnöke, Pásztor Hanna – Sportreferens

Tudományos és szakdolgozatokért felelős referens:

Ungvári Zsófia

tudomany@tokhok.elte.hu

szakdolgozat@tokhok.elte.hu

Szakdolgozatokért felelős referens:

Ungvári Zsófia vagyok, harmadéves tanító szakos hallgató. Szakdolgozatokért felelős referensként az ELTE TÓK hivatalos szakdolgozati útmutatója alapján

válaszolok a Hallgatók kérdéseire, tartom a kapcsolatot a tanszékekkel és az aktuális témákat

közvetítem a Hallgatók felé. A szakdolgozati változások lebonyolításában is segédkezek,  leadásával kapcsolatos módosításokról tájékoztatom a Hallgatókat.

Ha bármi kérdésed van a diplomamunkával és a hozzá tartozó teendőkkel kapcsolatban, keress bátran a megadott email címen!

Tudományos referens:

Ungvári Zsófia vagyok, harmadéves tanító szakos hallgató.  Tudományos referensként tagja vagyok a TDT-nek valamint tartom a kapcsolatot a Tudományos Diákköri Tanács elnökével Dr.Hercz Mária tanárnővel, hogy minden naprakész információt továbbíthassak a hallgatók felé. Segítek a Tudományos Diákköri Konferencia lebonyolításában és a vele járó teendőkkel kapcsolatban.

Ha érdekel a TDK adta lehetőség, ne habozz, jelentkezz! Előforduló kérdés vagy probléma esetén keress bátran a megadott email címen!

Tanárképzési referens

Bánfi Boglárka

tanarkepzes@tokhok.elte.hu

Bánfi Boglárka vagyok, másodéves óvodapedagógus szakos hallgató. Tartom a kapcsolatot a többi kar tanárképzési referensével, hogy a tanár szakos hallgatók kérdéseikre és problémáikra gyors választ kapjanak. Részt veszek a Pedagógus és Pedagógus-továbbképzési Tanács ülésein, hogy képviseljem a hallgatókat.

Tanár szakos hallgatók és tanári pályára készülő felvételizők keressenek bátran, ha bármi kérdésük vagy problémájuk van ezzel a szakkal kapcsolatban.

Pályázatokért felelős referens:

Balázsi Kinga

palyazat@tokhok.elte.hu

Esélyegyenlőségi referens:

Fera Dóra

esely@tokhok.elte.hu

Sportreferens:

Pásztor Hanna

sport@tokhok.elte.hu

Kollégiumi referens:

Szép Miklós Levente

kollegium@tokhok.elte.hu