AIESEC Hallgatói Szervezet

Az AIESEC 124 országgal és több, mint 86 000 taggal áll kapcsolatban. A világ legnagyobb fiatalok által vezetett szervezete lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy nemzetközi szakmai gyakorlatban és önkéntes programokban vehessenek részt. Ez által vezetői tapasztalatot szerezhetnek és részesei lehetnek egy globális közösségnek.


 

Részt vennél a szakmai gyakorlati programunkban?

Szakmaigyakorlatbeszámoló

Lehetőséged van külföldi munkakörnyezetben kipróbálni magad az AIESEC nemzetközi hallgatói szervezet Global Talent szakmai gyakorlati programján keresztül. A program Teaching területen ad lehetőséget, ami önmagában egy 4-18 hónapos nemzetközi fizetett oktatási gyakorlat, egy szakmailag kihívó és kulturálisan izgalmas környezetben a világ számos országában. A program keretei között tapasztalatot szerezhetsz pedagógiai területen, az angol nyelv illetve az adott ország nyelvének használatában, valamint meglévő tudásodat is továbbfejlesztheted. Főbb területek, ahol el tudsz helyezkedni: Gyermekoktatás, fiatalok oktatása, nyelvoktatás illetve akár vállalati nyelvi képzések. A főbb célországok szakmai gyakorlatra: Lengyelország, Csehország, Németország, Törökország, Oroszország, Kína, India, Brazília.

Várjuk a jelentkezésed: http://bit.ly/globaltalent2015

A Global Talent program részleteiért és további területekért nézd meg honlapunkat (http://bce.aiesec.hu/hallgatoknak) érdeklődj személyesen az E21-es irodában vagy írd meg kérdéseidet a janos.marton@aiesec.net e-mail címre!


 

Érdekel az önkéntes programunk?

önkéntesprogrambeszámoló

Tölts 6-8 hetet külföldön az AIESEC-kel, vegyél részt önkéntes programunkban! Szállást és ellátást is biztosítunk. Fejleszd nyelvtudásod, fedezz fel új kultúrákat, lépj ki a komfortzónádból és színezd ki a nyarad! Ha kedvet kaptál, itt egy kis ízelítő célországaink közül: Szlovákia, Görögország, Románia, Lengyelország, Csehország, Olaszország, Törökország, Brazília, Indonézia, Kína, Argentína, Malajzia és még sokan mások.

Az alábbi linken keresztül jelentkezz a programunkra: http://bit.ly/aiesecvolunteering2015 Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

A program részleteiért nézd meg az AIESEC BCE honlapját (http://bce.aiesec.hu), vagy írd meg kérdéseidet a viktora.toth@aiesec.net e-mail címre.

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője