Honfoglaló bajnokság: A COVID helyzetnek köszönhetően jött létre ez az online rendezvényünk, ahol a hallgatók megmutathatják tudásukat. Minden alkalommal nagy létszámmal vesznek részt a bajnokságon és az első 3 helyezett ajándékban is részesül. 

Szakdolgozati teadélután: Ezen a rendezvényen a hallgatók feltehetik kérdéseiket, aggályaikat a szakdolgozattal kapcsolatban. Minden alkalommal meghallgathatnak egy előadást, amiben összefoglaljuk, mire is kell figyelni egy szakdolgozat megírásakor. Segítséget kérhetnek tőlünk akár konzulens, akár témaválasztás kapcsán.

Szakdolgozati fogadóóra: A szakdolgozati teadélután kistestvére ez a rendezvény. Ilyenkor a hallgatók kis csoportokban (10-12 fő) tudnak kérdezni, beszélgetni a felmerülő problémákról a szakdolgozatokért felelős referenssel. Ez a rendezvény már a szakdolgozat téma leadás után kerül megszervezésre, mikor már mindenki belevetette magát a szakdolgozat írásba.

Szoctám tájékoztató: A tavaszi és az őszi félévben is megrendezésre kerül a rendezvény.  Bármelyik ösztöndíjjal kapcsolatban fel lehet tenni kérdéseket. A hallgatók tájékoztatást kapnak a kérvény szabályos benyújtásáról, a szükséges iratokról, illetve, hogy milyen ösztöndíjra jogosultak.

Nyílt nap: Ez a rendezvény a ELTE TÓK iránt érdeklődők számára jött létre. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek az iskola mindennapi életébe. Lehetőségük van részt venni előadásokon, különféle tájékoztatókon, ahol  információt gyűjthetnek fontos dátumokról, az alkalmassági vizsgáról és a képzések menetéről.

Erasmus tájékoztató: Az esemény mindkét félévben is megrendezésre kerül. A hallgatók minden fontos információt megtudhatnak az Erasmusról, azon belül a pályázás menetéről, a szükséges dokumentumokról. Ez egy remek alkalom, hogy a hallgatók kedvet kapjanak a külföldi tanuláshoz.

Sütivásár: Ez egy több alkalommal megrendezett esemény a karon. A befolyt összeget jótékony célra fordítjuk. A hallgatók saját készítésű süteményeket tudnak árulni.

Educatio: Nemzetközi  Oktatási Szakkiállítás , mely során a Kar iránt érdeklődők tehetik fel kérdéseiket nekünk. Információt gyűjthetnek képzéseinkről. Minden szakról jelen van hallgató, így az érdeklődők egyből a választ kaphatnak kérdéseikre. Az egyetemi jelentkezési határidő előtt kerül megrendezésre.

Kari napok: Karunk kétnapos rendezvénysorozata mely során az oktatók és meghívott előadók tartanak előadásokat különböző témákban, mint például az egészséges életmód, sport, Erasmus. 

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője